Adatvédelmi nyilatkozat

Tiszteletben tartjuk a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kapcsolattartásra, másodsorban hírlevelek küldéséhez használjuk fel.

A festotabor.hu a hírlevelére jelentkezőknek csak a kért hírlevelet fogja küldeni. A listáról bármikor lejelentkezhetsz. Ha problémád adódik ezzel, kattints a Kapcsolat menüpontra, és írj nekünk. Reklám illetve kereskedelmi anyagokat nem küldünk.

A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Neked, mint természetes személynek jogodban áll megismerni, illetve szükség esetén módosítani az általunk Rólad nyilvántartott adatokat, továbbá jogodban áll kérni, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Amennyiben olyan kérdésed van, amelyre itt nem kapsz választ, használd a Kapcsolat menüpontot!

Látogatók

Oldalainkat 113 vendég és 0 tag böngészi

Írj nekünk!

Szívesen veszünk minden építő jellegű megjegyzést, ha javaslatod van, vagy hibát veszel észre. Használd a Kapcsolat menüpontot!